محمد علیزادهخنده هاتو قربون

محمد علیزاده در 23 دی سال 1360 در کرج به دنیا آمد. فارغ التحصیل لیسانس رشته کشاورزی می باشد، سه سال پیاپی مقام اول قرائت قران را بدست آورد تا اینکه وارد عرصه موسیقی ترانه سرایی و آهنگسازی شد. محمد علیزاده در حال حاضر در تهران زندگی می کند. وی درخانواده ای کاملا فرهنگی و علمی رشد کرد پدرش معلم بود محمد علیزاده یک خواهر دارد و خوانندگی را از 4 سالگی شروع کرده است.
لباس های او طرح دی اند جی هستند و عطر همیشگی مورد استفاده اش عطر بولگاری می باشد. به فوتبال علاقمند است و از میان فوتبالیست های ایرانی علی دایی و اروپایی کریستیانو رونالدو را دوست دارد. وی دارای قد 1/89 سانتیمتر و وزن 102 کیلوگرم می باشد.
حرفه : ترانهسرا، خواننده، آهنگساز، بازیگر
سبک : موسیقی پاپ فارسی
سازها : گیتار
سالهای فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون
اولین آلبوم رسمی او با نام همخونه در سال ۱۳۸۷ منتشر شد که آهنگ و تنظیم این آلبوم توسط امیر حسین سرگزی انجام شدهاست. این آلبوم نتوانست محمد علیزاده را آنطور که باید معرفی کند، چندین سال پس از انتشار این آلبوم که فروش پایینی هم داشت یک آلبوم دیگر از وی با نام سورپرایز در آستانهٔ انتشار قرار داشت که به صورت اینترنتی پخش شد ولی با این حال موفقیت فوقالعادهای پیدا کرد و جزو بهترین آلبومهای موسیقی سال کشور بهشمار میرفت. آلبوم بعدی محمد علیزاده در نیمه دوم اسفند ماه ۹۱ با نام «دلت با منه» به بازار عرضه شد که فروش بسیار خوبی در بازار موسیقی ایران داشت. در این آلبوم، ترانههای آلبوم سورپرایز که به صورت اینترنتی منتشر شده بود نیز قرار داشت.